Hotelul President este situat pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii, la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 104 camere (din care 81 de camere cu balcon si 6 apartamente), restaurant cu terasa acoperita (200 locuri), Taverna Boierului (60 locuri), 4 sali de conferinta, pista de mini-golf, sala de sport, balta de pescuit naturala, 3 piscine (1 interioara si 2 exterioare), centru de sanatate, 2 terenuri de tenis de zgura si 2 terenuri de fotbal pe iarba sintetica, loc de joaca pentru copii, acces la centrul de distractii Aqua President.

Facilitati camere: mocheta, AC, TV, telefon, minibar, baie proprie cu dus, Wi-Fi. O parte din camere au si balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina); - acces gratuit la piscina interioara/exterioara cu apa termala; - acces gratuit pentru 1 zi/sejur la Aqua Park; - parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile). Nota: - in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, masa principala se va servi in sistem fisa cont. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina);
- acces gratuit la piscina interioara/exterioara cu apa termala;
- acces gratuit pentru 1 zi/sejur la Aqua Park;
- parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile).

Nota:
- in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, masa principala se va servi in sistem fisa cont.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President - Oferta Standard - Demipensiune - 7 nopti, Baile Felix, Romania