Revelion - Hotel Silver Mountain Resort

Poiana Brasov (BV), Romania
de la
EUR 1227 99 EUR
Silver Mountain Resort se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor care cauta confortul si relaxarea. Complexul este format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata, masaj), un restaurant, un club, parcare subterana si supraterana, sali de conferinta.
Apartamentele, prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, ofera o frumoasa priveliste asupra Masivului Postavaru, asupra partiilor si padurii din jur. Spatiile de cazare ofera conexiune la internet wi-fi, cablu tv, finisaje cu materiale de calitate superioara existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializarii si cele dedicate odihnei.

Servicii incluse: cazare pe 29 Decembrie; mic dejun, petrecere cu muzica live pe 30 Decembrie; pe 31 Decembrie mic dejun si cina festiva (muzica live ,dansuri, invitati surpriza,tombola cu premii constand in pachete de cazare in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal; pe 1 Ianuarie –brunch si cina (muzica live si invitati speciali); pe 2 Ianuarie mic dejun; acces gratuit in limita disponibilitatilor la piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna umeda si uscata, internet wifi, parcare.
Mesele pentru copiii cu varsta pana la 7 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata .
Cazarea se face incepand cu ora 15 si se termina la ora 12 in ziua plecarii.
Taxele locale se achita la receptie.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Camera dubla (Cu canapea neextensibila)
1 x 2 adulti
Masa
fara masa
Perioada
30.12.2020 - 03.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 227.99EUR
4 nopti
Tip camera
Apartament (1 Dormitor si living cu canapea neextensibila)
1 x 2 adulti
Masa
fara masa
Perioada
30.12.2020 - 03.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 754.54EUR
4 nopti