Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Revelion - 4 nopti

Poiana Brasov, Romania
Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

Facilitati hotel: patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la patru, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru Spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, doua sali de conferintele, parcare subterana.

Facilitati camere: TV, baie proprie cu cada sau cabina de dus, balcon sau terasa, uscator de par, halate si papuci de baie, zona de relaxare.

~
Servicii incluse: - cazare - petrecere cu muzica live pe 30.12.2021; - mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal) in 31.12.2021; - brunch si cina (muzica live si invitati speciali) in 01.01.2022; - mic dejun in 02.01.2022; - acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita). Informatii suplimentare: - primul copil pana la 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si fara loc la masa. - mesele pentru copiii cu varsta intre 2-6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata - masa tip bufet. - taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare
- petrecere cu muzica live pe 30.12.2021;
- mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal) in 31.12.2021;
- brunch si cina (muzica live si invitati speciali) in 01.01.2022;
- mic dejun in 02.01.2022;
- acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita).

Informatii suplimentare:
- primul copil pana la 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si fara loc la masa.
- mesele pentru copiii cu varsta intre 2-6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata - masa tip bufet.
- taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Revelion - 4 nopti, Poiana Brasov, Romania