Hotelul Tisa este situat in zona centrala a Baile Olanesti, la baza Aleii Izvoarelor.

Facilitati hotel: 67 camere duble (standard, deluxe, executive) si 4 apartamente, restaurant (160 locuri), terasa exterioara, teren de sport, foisor, zona barbeque si protap, lobby, baza de tratament, sala de conferinta (120 locuri), Wi-Fi.

Facilitati camere: TV, frigider, Wi-Fi, telefon, grup sanitar propriu cu dus, balcon.

~
Oferta include: - cazare cu pensiune completa; - intampinare traditionala cu tuica si cozonac; - sesiuni de jocuri si animatie pentru copii (data si ora vor fi anuntate la cazare); - vizita lui Mos Craciun pe data de 24.12.2021; - petrecere cu muzica live sau dj (25.12.2021) – cu exceptia cazului in care normele COVID-19 in vigoare la momentul respectiv nu o vor permite. Informatii suplimentare: - pentru acesta oferta hotelul accepta doar rezervari pentru clientii cu certificat verde; - parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile). Masinile care nu gasesc loc in apropierea hotelului, pot parca in parcarea primariei, iar tichetul de parcare este decontat integral la receptia hotelului; - la mesele festive muzica se aude in camerele din corpul A. Mese pensiune completa: - micul dejun bufet suedez (preparate diversificate la alegere, apa, suc, ceai, cafea la filtru); - cina cu meniu fix (antreu, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc); - pranz cu meniu fix (ciorba, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc); - cina festiva 25.12.2021 - aperitiv, sarmale, friptura, desert, 100ml tarie, ½ sticla vin, cafea la filtru, apa, suc); - prima masa este cina, iar ultima masa, in ziua plecarii, este micul dejun; - bauturi non alcoolice la toate mesele. Wellness: - este inclus accesul la centrul wellness al hotelului (piscina, sauna, baie turceasca), in limita locurilor disponibile, in baza programarii la receptia hotelului, cu respectarea normelor in vigoare. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu pensiune completa;
- intampinare traditionala cu tuica si cozonac;
- sesiuni de jocuri si animatie pentru copii (data si ora vor fi anuntate la cazare);
- vizita lui Mos Craciun pe data de 24.12.2021;
- petrecere cu muzica live sau dj (25.12.2021) – cu exceptia cazului in care normele COVID-19 in vigoare la momentul respectiv nu o vor permite.

Informatii suplimentare:
- pentru acesta oferta hotelul accepta doar rezervari pentru clientii cu certificat verde;
- parcarea este gratuita (in limita locurilor disponibile). Masinile care nu gasesc loc in apropierea hotelului, pot parca in parcarea primariei, iar tichetul de parcare este decontat integral la receptia hotelului;
- la mesele festive muzica se aude in camerele din corpul A.

Mese pensiune completa:
- micul dejun bufet suedez (preparate diversificate la alegere, apa, suc, ceai, cafea la filtru);
- cina cu meniu fix (antreu, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc);
- pranz cu meniu fix (ciorba, fel principal, desert, 100ml tuica, 1 pahar vin, apa, suc);
- cina festiva 25.12.2021 - aperitiv, sarmale, friptura, desert, 100ml tarie, ½ sticla vin, cafea la filtru, apa, suc);
- prima masa este cina, iar ultima masa, in ziua plecarii, este micul dejun;
- bauturi non alcoolice la toate mesele.

Wellness:
- este inclus accesul la centrul wellness al hotelului (piscina, sauna, baie turceasca), in limita locurilor disponibile, in baza programarii la receptia hotelului, cu respectarea normelor in vigoare.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Tisa - Oferta Craciun, Baile Olanesti, Romania