La Quinta by Wyndham Hotel

Istanbul, Turcia
de la
EUR 893 51 EUR
2 adulti

Ziua 1. (28.12.21) Bucuresti – Istanbul

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Istanbul. Tur panoramic de oras, transfer si cazare la Hotel La Quinta Wundham  din Istanbul. 

Ziua 2. (29.12.21) Palatul Topkapi si Moscheea Albastra*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu vizita la Palatul Topkapi, Moscheea Albastra si Hipodrom*. Cazare la Hotel La Quinta Wyndham  din Istanbul.

Ziua 3. (30.12.21) Catedrala Hagia Sofia & Bazarul Egiptean*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu vizita la Hagia Sophia si Bazarul Egiptean*. Vizita la un atelier de covoare orientale. Cazare la Hotel La Quinta Wyndham  din Istanbul. 

Ziua 4. (31.01.21) Croaziera pe Bosfor *

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plimbare cu vaporasul pe Strâmtoarea Bosfor si Cornul de Aur*. Vizita la un magazin de articole din piele si un magazine de bijuterii. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi  incluse la Hotel La Quinta Wyndhaml .

Ziua 5. (01.01.22) Insula Buyukada*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plimbare cu vaporasul pe Insula Buyukada, cea mai mare insula din arhipelagul Insulelor Printului din Marea Marmara. In perioada bizantina printii sau alti membri ai familiilor regale erau exilati pe aceste insule. Vizitatorii pot face un tur pietonal al intregii insule, se pot bucura de arhitectura secolului al XIX-lea, o bisericuta greceasca in vardul insulei, taverne cu specific pescares si magazine de suveniruri. Cazare la Hotel La Quinta Wyndham din Istanbul.

Ziua 6. (02.01.22) Istanbul – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Istanbul si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii incluse:


• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Istanbul – Bucuresti
• Taxe de aeroport

• Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg

• Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
• Cazare 5 nopti in camera dubla, in hotel de 4*+ 
• Mic dejun
• Transfer Aeroport-hotel-aeroport

• Cina festiva de Revelion

• Asistenta turistica in Limba Romana

 

Servicii optionale neincluse in pret:


  • Vizita la Palatul Topkapi, Moscheea Albastra si Hipodrom
  • Vizita la Hagia Sophia si magazinul de covoare

  • Taxa de oras 2euro/pers.
  • Plimbare cu barca pe strâmtoarea Bosfor, Bazarul Egiptean si magazinul de bijuterii si articole din piele
  • Pachet Premium (3 excursii optionale din zilele 2, 3 & 4, intrarile la obiectivele turistice din program, ghid autorizat, croaziera pe Bosfor, 3 pranzuri, taxa de oras aprox 2euro/pers.): 139 Euro/ persoana

 

 

La Quinta by Wyndham Istanbul Gunesli se află in Istanbul, la 15 km de Marele Bazar, și oferă un restaurant, parcare privată gratuită, un bar și un lounge comun. Acest hotel de 5 stele are grădină și oferă camere cu aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi și baie privată. Proprietatea asigură o recepție deschisă nonstop, room service și un serviciu de schimb valutar.

Toate camerele au birou și TV. In fiecare cameră există dulap și cană fierbător.

Oaspeții hotelului La Quinta by Wyndham Istanbul Gunes au la dispoziție un mic dejun continental.

Proprietatea are terasă.

La Quinta by Wyndham Istanbul Gunes pune la dispoziție diverse facilități, precum un centru de afaceri, piscină interioară și o saună.

Hotelul este la 19 km de Moscheea Suleymaniye și de Coloana lui Constantin. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Istanbul, situat la 36 km de La Quinta by Wyndham Istanbul Gunes.

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre La Quinta by Wyndham Hotel, Istanbul, Turcia