Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT 3 ZILE INCURSIUNE IN SECUIME

Descriere

Destinatie: Romania

Durata: 3 nopti

Plecari: 6 septembrie

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat;
- 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos;
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
- intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ Muzeul cinegetic Posada  -15 lei/pers, Casa memoriala George Enescu Sinaia -20 lei/pers, Muzeul Papusilor - 20 lei/pers, pensionar, Biserica Gheorghieni - 10 lei/pers,  Partie bob Toplita - adulti 25 lei/pers, Mausoleul Soveja 5lei/pers, Casa memoriala Mos Ion Roata - 5 lei/pers);
- cheltuieli personale;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata;
- asigurare medicala (dupa caz) si storno;
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (100 lei/pers/loc rand 1, 75 lei/pers/loc rand 2, 50 lei/pers /loc rand 3);
- vizite optionale;
- alte taxe de vizitare;
- ghizii locali specializati;
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
- supliment 2 cine - 120 lei/pers (meniu fix, prestabilit, valabil pentru intregul grup);
- se achita OBLIGATORIU in agentie;
- inainte de plecare;
- alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

Avans minim 30% in termen de 7 zile de la momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. 

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment camera single: 200 lei/pers. 

Grup minim: 25 persoane. In cazul nerealizarii grupului minim ne rezervam dreptul de a anula plecarea, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.

Tarife copii:
- Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 65% din pret pachet (510 lei).
- Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 85% din pret pachet (665 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
- Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: carte de identitate.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale de calatorie:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia  asau similara face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in siuatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina  - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) Doar retur - 100,00 lei
Giurgiu  - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 175,00 lei
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 200,00 lei
Pitesti  - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 200,00 lei
Ploiesti  - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) Doar retur - 90,00 lei
Rm Valcea  - Bucuresti - retur (Gara) - 250,00 lei
Targoviste  - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 180,00 lei

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Destinatie: Romania

Durata: 3 nopti

Plecari: 6 septembrie

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat;
- 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos;
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
- intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ Muzeul cinegetic Posada  -15 lei/pers, Casa memoriala George Enescu Sinaia -20 lei/pers, Muzeul Papusilor - 20 lei/pers, pensionar, Biserica Gheorghieni - 10 lei/pers,  Partie bob Toplita - adulti 25 lei/pers, Mausoleul Soveja 5lei/pers, Casa memoriala Mos Ion Roata - 5 lei/pers);
- cheltuieli personale;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata;
- asigurare medicala (dupa caz) si storno;
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (100 lei/pers/loc rand 1, 75 lei/pers/loc rand 2, 50 lei/pers /loc rand 3);
- vizite optionale;
- alte taxe de vizitare;
- ghizii locali specializati;
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
- supliment 2 cine - 120 lei/pers (meniu fix, prestabilit, valabil pentru intregul grup);
- se achita OBLIGATORIU in agentie;
- inainte de plecare;
- alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

Avans minim 30% in termen de 7 zile de la momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. 

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment camera single: 200 lei/pers. 

Grup minim: 25 persoane. In cazul nerealizarii grupului minim ne rezervam dreptul de a anula plecarea, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.

Tarife copii:
- Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 65% din pret pachet (510 lei).
- Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 85% din pret pachet (665 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
- Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: carte de identitate.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale de calatorie:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia  asau similara face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in siuatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina  - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) Doar retur - 100,00 lei
Giurgiu  - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 175,00 lei
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 200,00 lei
Pitesti  - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 200,00 lei
Ploiesti  - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) Doar retur - 90,00 lei
Rm Valcea  - Bucuresti - retur (Gara) - 250,00 lei
Targoviste  - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 180,00 lei

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

Ziua 1

Plecare din Bucuresti la ora 07:00 (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe ruta Bucuresti - Brasov - Balvanyos. 
Vom vizita:
- Muzeul cinegetic Posada a fost infiintat in 1996 ca sectie a Muzeului National Peles si se afla in incinta Castelului Martha Bibescu din Comarnic. Cuprinde colectii premiate la expozitiile nationale si internationale, trofee de vanatoare de record mondial si animale naturalizate.
- Casa memoriala George Enescu Sinaia. Intre anii 1923-1926 cu banii castigati dupa primul sau turneu in America, compozitorul George Enescu isi construieste cu ajutorul arhitectului Radu Dudescu o casa dupa propriile planuri la Sinaia. Pana la parasirea definitive a Romaniei in anul 1946 an de an se retragea la Vila Luminis (cum a numit-o compozitorul) pentru a se recreea si a compune opera noi. Dragostea compozitorului pentru orasul Sinaia se datoreaza Reginei Elisabeta (cunoscuta in lumea artistica sub pseudonimul de Carmen Sylva) care dupa concertul lui Enescu de la Paris (opus nr.1 Poema Romana), ii ofera acestuia o camera la castelul Peles pentru ca sa poata studia.
- Muzeul Papusilor. Fondatoarea acestui muzeu de papusi este doamna Nagy Ibolya care in anul 2011 a deschis prima expozitie unde avea doar 175 de papusi, fiecare cu istoria ei. De atunci numarul lor a crescut si colectia dansei are acum mai mult de 1000 de papusi. Fiecare papusa prin imbracamintea si coafura sa te transpune in alta lume, in alta epoca.
Cazare la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos.

Ziua 2

Mic dejun. Vom vizita: 
- Monumentul Siculicidium din Siculeni (scurta oprire). Sicuicidium a ramas ca un eveniment sangeros de trista amintire petrecut la 7 ianuarie 1764 cand armatele imperiale austriece au inabusit in sange impotrivirea secuimii din partea locului de a se inrola fortat in regimentele de granita. In dimineata acelei zile, 1000 de infanteristi, 50 de husari si doua tunuri au imprejmuit satul si timp de 5 ore au semanat moarte in populatia din sat.
- Biserica fortificata romano-catolica Sfanta Maria Mica Racu. Biserica romano-catolica din Racu se afla la marginea satului Garciu si a fost construita in secolul al XVIII-lea. Boltile in cruce si structura cu forma de portic din fata intrarii de sud cu arcade au fost construite in 1758, cand biserica a fost reconstruita in stil baroc. Turnul bisericii este unic in zona datorita desenelor, care reprezinta simboluri pagane. Biserica este inconjurata cu un zid de aparare in forma neregulata.
- Biserica armeano - catolica Gheorghieni Sf. Maria a fost construita in 1733 pe locul unei biserici mai mici din Cimitirul strainilor. La Gheorgheni, localitate formata langa drumul comercial ce leaga Transilvania si Moldova, primii armeni s-au asezat la inceputul secolului al XVII-lea, urmata de o colonizare in masa in anul 1672. Armenii se adunau la diferite case pentru slujbe religioase, iar din 1680 inchiriaza capela din lemn din Cimitirul strainilor, iar in anii 1720 cumpara acel teren si isi construiesc o biserica. Din biserica veche se mai pastreaza cristelnita si aghiazmatarul.
- Pista de bob Toplita. Domeniul turistic este alcatuit din trei partii de schi, una de dificultate medie si doua de dificultate usoara, o partie de sanie, bob alpin, tubing si un centru de echitatie.
- Cascada mezotermala a fost declarata monument al naturii, arie protejata de interes national si rezervatie naturala de tip biologic si peisagistic. Apa cascadei ajunge la o temperatura de 27 de grade si este foarte bogata in calciu. Una dintre caracteristicile sale unice este ca apa cascadei ingheata foarte rar sau chiar deloc, pastrandu-si temperatura calda chiar si in mijlocul iernii.
- Manastirea Sfantul Ilie Toplita situata la poalele muntilor Calimani, a fost fondata in anul 1928 de patriarhul Miron Cristea. Cea mai valoroasa parte a complexului de cladiri este reprezentata de Biserica din lemn de la Stanceni, construita in 1847 si mutata la Toplita in 1910. Cladirea este o capodopera pentru arhitecturia populare specifica mesterilor moldoveni.
Cazare la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos.

Ziua 3

Mic dejun. Vom vizita:
- Cascada Putnei. Raul Putna, coboara involburat aproximativ 80 de metri, iar apoi apa se strange intr-un lac cu adancimea de 12 metri.
- Mausoleul Sovej a fost construit intre anii 1923 - 1929, dupa planurile arhitectului George Cristinel, pentru a comemora eroii cazuti in timpul Primului Razboi Mondial pe Valea Susitei. 
- Casa memoriala Mos Ion Roata este o casa simpla, taraneasca, in care a locuit timp de mai multi ani deputatul Ion Roata. Casa a devenit muzeu la 24 Ianuarie 1959, cand s-au implinit 100 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In interiorul se gasesc obiecte gospodaresti si personale ce i-au apartinut lui Ion Roata.
Plecare catre Bucuresti, sosire in jurul orei 22:00, in functie de trafic.

Ziua 1

Plecare din Bucuresti la ora 07:00 (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe ruta Bucuresti - Brasov - Balvanyos. 
Vom vizita:
- Muzeul cinegetic Posada a fost infiintat in 1996 ca sectie a Muzeului National Peles si se afla in incinta Castelului Martha Bibescu din Comarnic. Cuprinde colectii premiate la expozitiile nationale si internationale, trofee de vanatoare de record mondial si animale naturalizate.
- Casa memoriala George Enescu Sinaia. Intre anii 1923-1926 cu banii castigati dupa primul sau turneu in America, compozitorul George Enescu isi construieste cu ajutorul arhitectului Radu Dudescu o casa dupa propriile planuri la Sinaia. Pana la parasirea definitive a Romaniei in anul 1946 an de an se retragea la Vila Luminis (cum a numit-o compozitorul) pentru a se recreea si a compune opera noi. Dragostea compozitorului pentru orasul Sinaia se datoreaza Reginei Elisabeta (cunoscuta in lumea artistica sub pseudonimul de Carmen Sylva) care dupa concertul lui Enescu de la Paris (opus nr.1 Poema Romana), ii ofera acestuia o camera la castelul Peles pentru ca sa poata studia.
- Muzeul Papusilor. Fondatoarea acestui muzeu de papusi este doamna Nagy Ibolya care in anul 2011 a deschis prima expozitie unde avea doar 175 de papusi, fiecare cu istoria ei. De atunci numarul lor a crescut si colectia dansei are acum mai mult de 1000 de papusi. Fiecare papusa prin imbracamintea si coafura sa te transpune in alta lume, in alta epoca.
Cazare la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos.

Ziua 2

Mic dejun. Vom vizita: 
- Monumentul Siculicidium din Siculeni (scurta oprire). Sicuicidium a ramas ca un eveniment sangeros de trista amintire petrecut la 7 ianuarie 1764 cand armatele imperiale austriece au inabusit in sange impotrivirea secuimii din partea locului de a se inrola fortat in regimentele de granita. In dimineata acelei zile, 1000 de infanteristi, 50 de husari si doua tunuri au imprejmuit satul si timp de 5 ore au semanat moarte in populatia din sat.
- Biserica fortificata romano-catolica Sfanta Maria Mica Racu. Biserica romano-catolica din Racu se afla la marginea satului Garciu si a fost construita in secolul al XVIII-lea. Boltile in cruce si structura cu forma de portic din fata intrarii de sud cu arcade au fost construite in 1758, cand biserica a fost reconstruita in stil baroc. Turnul bisericii este unic in zona datorita desenelor, care reprezinta simboluri pagane. Biserica este inconjurata cu un zid de aparare in forma neregulata.
- Biserica armeano - catolica Gheorghieni Sf. Maria a fost construita in 1733 pe locul unei biserici mai mici din Cimitirul strainilor. La Gheorgheni, localitate formata langa drumul comercial ce leaga Transilvania si Moldova, primii armeni s-au asezat la inceputul secolului al XVII-lea, urmata de o colonizare in masa in anul 1672. Armenii se adunau la diferite case pentru slujbe religioase, iar din 1680 inchiriaza capela din lemn din Cimitirul strainilor, iar in anii 1720 cumpara acel teren si isi construiesc o biserica. Din biserica veche se mai pastreaza cristelnita si aghiazmatarul.
- Pista de bob Toplita. Domeniul turistic este alcatuit din trei partii de schi, una de dificultate medie si doua de dificultate usoara, o partie de sanie, bob alpin, tubing si un centru de echitatie.
- Cascada mezotermala a fost declarata monument al naturii, arie protejata de interes national si rezervatie naturala de tip biologic si peisagistic. Apa cascadei ajunge la o temperatura de 27 de grade si este foarte bogata in calciu. Una dintre caracteristicile sale unice este ca apa cascadei ingheata foarte rar sau chiar deloc, pastrandu-si temperatura calda chiar si in mijlocul iernii.
- Manastirea Sfantul Ilie Toplita situata la poalele muntilor Calimani, a fost fondata in anul 1928 de patriarhul Miron Cristea. Cea mai valoroasa parte a complexului de cladiri este reprezentata de Biserica din lemn de la Stanceni, construita in 1847 si mutata la Toplita in 1910. Cladirea este o capodopera pentru arhitecturia populare specifica mesterilor moldoveni.
Cazare la Hotel (Vila) Transilvania 3* sau similar in Balvanyos.

Ziua 3

Mic dejun. Vom vizita:
- Cascada Putnei. Raul Putna, coboara involburat aproximativ 80 de metri, iar apoi apa se strange intr-un lac cu adancimea de 12 metri.
- Mausoleul Sovej a fost construit intre anii 1923 - 1929, dupa planurile arhitectului George Cristinel, pentru a comemora eroii cazuti in timpul Primului Razboi Mondial pe Valea Susitei. 
- Casa memoriala Mos Ion Roata este o casa simpla, taraneasca, in care a locuit timp de mai multi ani deputatul Ion Roata. Casa a devenit muzeu la 24 Ianuarie 1959, cand s-au implinit 100 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In interiorul se gasesc obiecte gospodaresti si personale ce i-au apartinut lui Ion Roata.
Plecare catre Bucuresti, sosire in jurul orei 22:00, in functie de trafic.