Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi


Descriere completa Despre Noi: Cand pregatim o vacanta, visam impreuna cu voi, la acele locuri si asta ne ajuta sa construim cea mai incitanta si frumoasa vacanta. Asta este cheia succesului vacantelor propuse de noi. Viziteaza site-ul nostru si castiga timp in construirea unei vacante superbe !

Iar daca vrei sa primesti noile vacante de vis pe care le-am pregatit, in sectiunea newsletter te poti abona cu adresa ta de e-mail, sau mai simplu, da-ne un like pe facebook.com/adventuretravel.ro

In Echipa Adventure Travel suntem tineri cu experienta in pregatirea vacantelor. An de an, din 2002, mergem sa descoperim o multime de hoteluri noi si locatii de vis, stim sa comparam ofertele in asa fel incat sa oferim cel mai potrivit hotel in functie de preferintele si bugetul dvs, cel mai bun bilet de avion ca pret si orar de zbor sau vacanta perfecta.

Adventure Travel este o agenție de turism online înființată în anul 2002 în România. Compania oferă servicii de organizare a evenimentelor corporate, concerte, petreceri tematice, precum și oferte de vacanță deosebite, sejururi, vacanțe charter și vacanțe exotice. Destinațiile acoperite includ Litoralul României și Bulgariei, Grecia, Turcia, Dubai, Abu Dhabi, Brazilia, Singapore, Franta, Italia și altele. Adventure Travel colaborează cu companii de prestigiu pentru asigurarea siguranței, inclusiv pentru plăți bancare, plata cu tichete de vacanță și plata cu cardurile de credit.


Cere o oferta