L-V: 10:00-18:00
Vacanta in Toscana - sejur 5 nopti cu mic dejun si ghid de la 479 euro/ pers
Rezervarea este valabila numai din momentul incasarii urmate de confirmarea primite din partea furnizorului
Detalii oferta turism
  • Tara destinatie: Italia
  • Oras destinatie: Florenta
  • Nume hotel: Hotel 3*
  • Numar stele:
  • Descriere hotel: Florenta
Perioade si Preturi Oferta
Perioada Transport Camera Masa Nopti Pret Tip Pret
Inclus

Vacanta in Toscana - sejur 5 nopti cu mic dejun si ghid de la 479 euro/ pers

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Florenta => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse: 1 piesa max 32 km la cala, 1 piesa max 10 kg la mana
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun in Florenta la Hotel B&B Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar
• 1 Cina de bun venit la un restaurant local (fara bauturi incluse)
• Tur de oras Florenta pietonal cu Ghid local
• Bilet de autobuz local dus-intors pentru ziua 2
• Excursie la Prato si Pistoia
• Excursie de 1 zi in zona Emilia-Romagna la Bologna si Modena

Transferuri gratuite din orasele: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

alte date disponibile: 05.08.2018, 29.08.2018, 12.09.2018

Nu este inclus

• Taxele de aeroport si combustibil 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras, se achita exclusiv la receptia hotelului
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Detalii Oferta

Ziua 1 | Bucuresti - Florenta (Prato-Pistoia)

Pentru plecarile din 15 Iulie, 05 August: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B119 cu destinatia Florenta. Decolare la ora 14:00, sosire la Florenta la ora 15:15. Destinatia finala a acestei zile este Florenta, capitala regiunii Toscana, pentru a descoperi minunile care l-au fermecat pe Stendhal. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina de bun venit la un restaurant local. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. (Se face si pentru aceste plecari excursia la Prato-Pistoia, in ultima zi de Sejur, programul diferind putin datorita orarului de zbor).

Pentru plecarile din 29 August, 12 Septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B119 cu destinatia Florenta. Decolare la ora 07:00, sosire la Florenta la ora 08:15. Ajunsi in Toscana, ne vom incepe periplul cu vizitarea unora dintre cele mai tipice orasele ale zonei–Prato si Pistoia. Cunoscut pentru vasta sa productie de textile, Prato, este cel de-al doilea oras ca marime al Toscanei, dupa Florenta. Vizitam impreuna cu insotitorul de grup centrul istoric: Castelul Imperial, Domul cu piazzeta sa, Palazzo Pretorio, Basilica di Santa Maria delle Carceri, Muzeul Picturii Murale (exterior) si Muzeul Tesaturilor (exterior). Continuam catre un alt oras, tipic toscan. Pistoia,impresioneaza prin arhitectura sa medievala fiind mentionat si in Divina Comedie a lui Aligheri. Aici ne putem bucura de stradutele inguste pentru a ajunge la Piazza del Duomo, Baptisteriul San Giovanni si Catedrala San Zeno–una dintre cele mai frumoase cladiri ale regiunii. Destinatia finala a acestei zile este Florenta, capitala regiunii Toscana, pentru a descoperi minunile care l-au fermecat pe Stendhal. Transfer la hotel. Cina de bun venit la un restaurant local. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. 

Ziua 2 | Florenta

Mic dejun. Dedicam ziua cunoasterii unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii, in care de-a lungul vremii au trait si creat mari genii ale omenirii. Suntem in leaganul Renasterii, orasul lui David al lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format Lb Italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo al II-lea care l-a protejat pe Galileo Galilei de Inchizitie. Transfer in centru cu ajutorul autobuzelor locale, biletul dus-intors fiind inclus. Tur pietonal Florenta cu ghid local: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna, relaxare sau cumparaturi. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. 

Ziua 3 | Florenta – Cinque Terre

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optionalexcursie de 1 zi la Cinque Terre. Lasati-va purtati intr-o experienta de o frumusete uimitoare explorand Cinque Terre, la Est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici construite in stanci, intre plaja si dealuri, cu un parfum irezistibil de istorie combinat cu gastronimie savuroasa si peisaj rural autentic. Astazi vom vizita Monte Rosso, Vernazza si Manarola. Satele pitoresti sunt presarate cu case in culori pastelate cu trepte abrupte care coboara spre mare, ceea ce inseamna ca fiecare sat trebuie explorat pe jos pentru a-i savura unicitatea. Regiunea este inscrisa in patrimoniul mondial al UNESCO din anul 1997. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. 

Ziua 4 | Florenta – Bologna - Modena

Mic dejun. Excursie in regiunea vecina, Emilia-Romagna, renumita pentru deliciile gastronomice cat si pentru arhitectura impresionanta. Incepem ziua in „Orasul Rosu”-Bologna, denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de Etrusci si mai tarziu de Romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara–aici se afla cea mai veche universitate din Europa, dar si pentru gastronimia locala. Vom patrunde impreuna cu isotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa–cea mai mare biblioteca clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Bine cunoscuta in intreaga lume pentru personalitati precum Enzo Ferrari sau Luciano Pavarotti si delicii gastronomice precum tortellini, vinul Lambrusco si otetul balsamic, Modena a devenit una din cele mai bogate si mai avansate societati ale Europei. Centrul istoric al orasului, cu arcadele, bisericile si palatele sale, ofera o adevarata desfatare ochilor, reusim astfel sa admiram Domul, Palatul Ducal, Palatul Muzeelor si Galeria Este. Pentru pasionatii motor-sportului, vizita in Modena, o adevarata Mecca a cailor putere, e obligatorie avand in vedere ca aici exista cea mai mare concentratie de producere pentru bolizii: Ferrari, Maserati, Bugatti, Lamborghini si De Tomaso. Intoarcere in Florenta. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. 

Ziua 5 | Florenta – Siena – San Gimignano

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi in inima Toscanei la Siena si San Gimignano. Ne incepem calatoria spre Siena, unul dintre cele mai captivante orase ale Italiei, cu o concentrare de medieval cu arhitectura gotica si farmecul unui oras mic. Palatele sale de caramida impodobite cu marmura, turnuri din piatra si biserici decorate fascinant. Vizitam aici Domul si Piazza del Campo. Urmatoarea oprire este in San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere in Florenta. Cazare Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta. 

Ziua 6 | Florenta – (Prato-Pistoia) - Bucuresti

Pentru plecarile din 15 iulie si 05 August: Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor ne vom incepe ziua cu vizitarea unora dintre cele mai tipice orasele ale zonei–Prato si Pistoia. Cunoscut pentru vasta sa productie de textile, Prato este cel de-al doilea oras ca marime al Toscanei, dupa Florenta. Vizitam impreuna cu insotitorul de grup centrul istoric: Castelul Imperial, Domul cu piazzeta sa, Palazzo Pretorio, Basilica di Santa Maria delle Carceri, Muzeul Picturii Murale (exterior) si Muzeul Tesaturilor(exterior). Continuam catre un alt oras, tipic toscan. Pistoia, impresioneaza prin arhitectura sa medievala fiind mentionat si in Divina Comedie a lui Aligheri. Aici ne putem bucura de stradutele inguste pentru a ajunge la Piazza del Duomo, Baptisteriul San Giovanni si Catedrala San Zen–una dintre cele mai frumoase cladiri ale regiunii. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B120 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Florenta la ora 16:00 si aterizare in Bucuresti la ora 19:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pentru plecarile din 29 August si 12 Septembrie: Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B120 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Florenta la ora 13:00 si aterizare in Bucuresti la ora 16:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Galerie
Locatie
Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top