L-V: 10:00-18:00
PIATA DE CRACIUN la Paris 259 euro/ pers pentru 3 nopti cazare si transport cu avionul
Rezervarea este valabila numai din momentul incasarii urmate de confirmarea primite din partea furnizorului
Detalii oferta turism
  • Tara destinatie: Europa
  • Oras destinatie: Paris
  • Nume hotel: Ibis Berthier
  • Numar stele:
  • Descriere hotel: Hotelul este situat central.
Perioade si Preturi Oferta
Perioada Transport Camera Masa Nopti Pret Tip Pret
Inclus

PIATA DE CRACIUN la Paris 259 euro/ pers pentru 3 nopti cazare si transport cu avionul

- tariful este de persoana pentru 3 nopti cazare/ camera dubla/ cu mic dejun;

- zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- ghid roman insotitor

- tur de oras panoramic al Parisului

- tururi pietonale cu ghidul insotitor

• Vizitarea Pietelor de Craciun

Nu este inclus

- taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
- taxa de oras 1,65 €/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului)
- asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
- excursiile optionale, bilete de intrare la obiective turistice

Detalii Oferta

1 Decembrie | Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:55. Sosire in Paris la ora 09:05. Transfer in oras si Tur de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champ Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna.

2 Decembrie | Tur pietonal Paris

Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii din Paris. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun din La Defence, intinsa pe o suprafata de peste 10.000 mp. Cazare la Hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

3 Decembrie | Paris - Versailles

Mic dejun. Excursie optionala la Castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, deplasare la Turnul Eiffel–feeric luminat si imbracat in haine de sarbatoare. Optional, Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la Hotel Ibis Berthier 3* sau similar. 

4 Decembrie | Paris - Muzeul Louvre - Bucuresti

Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Optional, Vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly–renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Transfer la Aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 18:15, aterizare in Bucuresti la ora 22:05.

Galerie
Locatie
Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top