L-V: 10:00-18:00
OFERTA sejur 5 nopti cu ghid si transport cu avionul la VIENA
Rezervarea este valabila numai din momentul incasarii urmate de confirmarea primite din partea furnizorului
Detalii oferta turism
  • Tara destinatie: Austria
  • Oras destinatie: Viena
  • Nume hotel: Ibis Mariahilf
  • Numar stele:
  • Descriere hotel: Hotelul este situat central.
Perioade si Preturi Oferta
Perioada Transport Camera Masa Nopti Pret Tip Pret
Inclus

- tariful este de persoana/ camera dubla pentru 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar

- zboruri directe Bucuresti - Viena - Bucuresti, Compania Austrian

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- ghid roman insotitor

- tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana

- excursie la Bratislava

- tururi pietonale cu ghidul insotitor

- bagaj de mana de 8 kg

Alte perioade de calatorie: 28 iulie, 10 august, 25 august

Nu este inclus

- taxele de aeroport si combustibil, 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
- taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 €/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere). In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 €/bagaj !
- asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Detalii Oferta

Ziua 1 | Bucuresti – Viena

Pentru plecarile 13.07, 28.07, 10.08: Intalnire la ora 11:35 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Companiei Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:35. Sosire la Viena la ora 14:20.

Pentru plecarea 25.08: Intalnire la ora 06:00 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:45. 

Transfer in oras si Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie pentru acomodare. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior sau similar. 

Ziua 2 | Viena Palatul Schonbrunn – Ringstrasse - Palatul Hofburg

Mic dejun. Aceasta zi este dedicata vizitarii Vienei impreuna cu insotitorul de grup. In prima parte a zilei deplasare pietonala la Palatul Schonbrunn. Se pot vizita curtea si gradinile, Glorieta, Palatul (cu audio-guide in Lb Romana) sau Gradina Zoologica Imperiala. Dupa-amiaza, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg–Apartamentele Imperiale, sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior sau similar. 

Ziua 3 | Viena - Bratislava

Mic dejun. Pornim catre Bratislava, nu numai cel mai mare oras din Slovacia, ci si capitala acestui stat. Mai mult decat atat, in Bratislava gasim sediul Consiliului National, cel al Guvernului, Ministerelor Nationale si al celorlalte organe ale Administratiei Republicii Slovace. Situat chiar in centrul Europei, Bratislava este un important centru comercial. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric si faleza Dunarii. Intoarcere in Viena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior sau similar. 

Ziua 4 | Viena – Abatia Melk si Croaziera pe Defileul Dunarii

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii–Wachau si Abatia Melk cu Croaziera pe Dunare. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla una dintre cele mai vechi, mai mari si mai frumoase biblioteci din lume. Dupa terminarea vizitei ne imbarcam pe vasul de croaziera, care ne va purta de la Melk la Krems, frumusetea acesteia amintindu-ne de ce Dunarea a fost sursa de inspiratie a multor artisti de cele mai diferite feluri. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Durnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. In Krems vom fi preluati de autocar si condusi inapoi la hotel in Viena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior sau similar. 

Ziua 5 | Viena – Heiligenkreutz – Mayerling – Hinterbruhl

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling si Hinterbruhl. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg. Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele si galeriile, tenebrele umede transmit o senzatie de taina. Intoarcere la Viena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, optional, cina de bun ramas in Grinzing la un restaurant traditional (transfer in Grinzing, cina cu 3 feluri de mancare, 1 pahar de vin de persoana si muzica traditionala). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior sau similar. 

Ziua 6 | Viena - Bucuresti

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS767 cu decolare la ora 20:10. Aterizare in Bucuresti la ora 22:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Galerie
Locatie
Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top