L-V: 10:00-18:00
Vacanta City Break 1 Decembrie 2017
Rezerva un sejur City Break de 1 Decembrie 2017

Vacanta City Break 1 Decembrie 2017

Nu stiu cî?i dintre voi stiti ca anul acesta 1 Decembrie 2017 pica intr-o zi de vineri. Astfel, aveti posiblitatea sa va gînditi sa rezervati din timp un bilet de avion si cazare la hotel pentru perioada 30 Noiembrie -  3 Decembrie 2017 prin intermediul Adventure Travel.

Mai bine zis puteti sa va ginditi sa faceti o surpriza persoanei iubite si de la birou sa mergeti direct la scara avionului si sa plecati intr-o vacanta City Break Romantica.

Dintre recomandarile Adventure Travel mentionam o vacanta romantica in Roma, Venezia sau Sicilia. O vacanta city break intr-una dintre aceste destinatii turistice cu certitudine nu va da gre?. Ati putea merge si mai departe cu o vacanta in Dubai sau Abu Dhabi, perioada aceasta fiind una dintre cele mai bune perioade de calatorie.

Dati click pe una dintre destinatii de vacanta pentru a vedea o oferta senzationala, fie ca vorbim de Roma, Venezia sau Sicilia, Napoli sau  Dubai incepînd de la 99 euro/persoana. Toate aceste oferte City Break Adventure Travel includ bilet de avion si cazare, mai putin taxele de aeroport.

Descopera si arata persoanei iubite cit de romantic/a poti fi!

Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top