L-V: 10:00-18:00
Regatul Maroc - Revelion 2018
Rezerva cea mai buna oferta de Revelion 2018 in Maroc

Regatul Maroc si Farmecul celor O mie si Una de Nopti 

Regatul Maroc, o tara localizata în Africa de Nord cu o populatie de peste 33 de milioane de locuitori si o suprafata de 710,850 km² incluzând disputata Sahara de Vest, care este în principal sub administratie marocana. Maroc are o coasta la Oceanul Atlantic care ajunge dincolo de Strâmtoarea Gibraltar în Marea Mediterana. Are granita maritima prin Strâmtoare cu Spania la nord si frontierele terestre cu trei regiuni controlate de spanioli: Ceuta, Melilla si Peñón de Vélez de la Gomera), Algeria la est si Mauritania la sud.
Istoria tarii se întinde peste 8000 de ani, fiind fondata de berberi care sunt locuitori originari. Cel mai cunoscut stat independent marocan a fost Regatul Berber de Mauretania condus de regele Bocchus I. Acest Regat Berber de Mauretania (acum nordul Regatului Maroc) dateaza cel putin de la 110 î.Hr.
Arabii umayazi au cucerit aceasta regiune în secolul VII, aducând limba lor, sistemul lor de guvernare si islamul, la care multi dintre berberi s-au convertit, mai ales dupa ce arabii s-au retras. În era islamica primul stat marocan musulman, independent de Imperiul Arab, a fost Regatul Nekor, un emirat în zona Rif. A fost fondat de un imigrant din Yemen Salih I ibn Mansur în anul 710.
Rabat este capitala tarii, centru administrativ si economic. Este un oras modern care a reusit sa pastreze neatins famecul celor O mie si una de nopti. Vechea Medina si Palatul Regal sunt doar câteva dintre comorile ascunse aici. Casablanca este capitala economica a regatului si totodata cel mai mare port marocan. Marrakech a fost fondat în 1062; fiind supranumit "Perla Nordului" si este situat într-o oaza înconjurata de palmieri. Fes este unul dintre cele mai vechi orase si reprezinta centrul religios al Regatului Maroc. Orasul Fes este impartit in trei parti: orasul nou (construit la începutul anilor 1900, pe când Maroc era sub dominatie franceza); orasul medieval (datând din secolul al XIII-lea) si orasul antic (descoperit în anii 800). Agadir este statiunea litorala a Regatului Maroc, fiind de altfel si una dintre cele mai vizitate de pe Coasta Atlanticului.

Adventure Travel va propune sa descoperiti Regatul Maroc si sa gustati farmecul celor O mie si una de nopti cu o oferta de Revelion 2018 pentru 8 nopti, o oferta de vacanta fascinanta.

Ai in aceasta oferta de vacanta propusa de Adventure Travel incluse urmatoarele :

  • transport cu avionul Bucuresti – Casablanca si retur (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
  • 8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun continental, 7 cine in restaurantele hotelurilor si un pranz pe 01.01) la hoteluri de 4*: 3 nopti in Casablanca, 3 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fes;
  • transferuri aeroporthotelaeroport;
  • tururile si vizitele mentionate in program;
  • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
  • ghid local pe tot parcursul circuitului;
  • insotitor roman de grup

Pentru mai multe detalii privind oferta de vacanta Revelion 2018 Maroc poti da CLICK AICI sau ne poti suna la 0743.960.374, 021.224.67.66

 

Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top