L-V: 10:00-18:00
Ce trebuie sa stii despre Tenerife
Petrece o vacanta de vis in Tenerife

Ce trebuie sa stii atunci cind pleci in vacanta in Tenerife ?
Este cea mai mare dintre grupul de Insule Canare, fiind totodata si una dintre cele mai populate insule ale Spaniei. Insulele Canare se compun din Fuerteventura, Lanzzarote, El Hiero, La Palma, Gran Canaria, La Gomera si Tenerife, fiind vizitata de milioane de turisti anual, fie ca vorbim de o vacanta cu familia sau de tineri care cauta distractie.

Poti petrece aici o vacanta oricind in timpul anului, aici temperatura scazînd rar sub 20 de grade si creste foarte rar peste 30 de grade Celsius.

In Tenerife gase?ti si munte si mare, fiind o insula paradisiaca in mijlocul careia se ridica El Teide, cel mai inalt vîrf din Spania, avind 3.718 m inaltime.

Cele mai vizitate locatii din Tenerife sint Costa Adeje sau Las Americas cum mai este cunoscut, oras construit pentru turisti, El Medano capitala wind-surf-ului a Europei, Los Cristianos, Los Gigantes, Orotava, Puerto de la Cruz cu parcul Zoologic si nu in ultimul rînd, Santa Cruz de Tenerife. In sudul Insulei Tenerife se afla Playa de las Americas si Los Cristianos, destinatii senzationale de vacanta exotica.

Si nu uita, Adventure Travel te poate ajuta sa-ti gasesti vacanta exotica de vis oriunde in lume!

Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top